Lysekils Miljöisolering

Lösullsisolering Vänersborg

Lysekils Miljöisolering är ett väletablerat företag som sysslar med bland annat miljövänlig isolering. Vi arbetar främst i Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan och Lysekil, men självklart reser vi till annan ort efter överenskommelse.

Tilläggsisolering

Lösull är en simpel och sparsam metod när du ska tilläggsisolera. Lösullen fyller ut hela området, tätar och täcker. Har du en äldre isolering så kan du minska din energiförbrukning markant igenom att byta ut isoleringen mot cellulosa lösull.

Cellulosaisolering

Cellulosaisolering är en miljövänlig lösning som är mycket effektiv. Så effektiv att den är bättre än vanligt fiberglas på att reducera kostnader. Isoleringen andas, är brandklassat och kan inte mögla. Det finns helt enkelt ingen anledning till att inte välja cellulosaisolering.

Våra tjänster

isolerat snedtak

Isolering av Snedtak

01

Cellulosaisolering i snedtak har många fördelar. Den är lönsam och praktisk. Hanteringen av materialet är minimal, vilket betyder att inget material behöver förflyttas och man undviker mycket efterarbete så som transport av spill.

vind i villa som isoleras med lösull

Isolering av vind

02

Att tilläggsisolera vinden är en energisparande åtgärd. Det är en enkel process och kräver inte mycket jobb. En utav dem mest lönsamma energibesparingarna är att lösullsisolera vinden. Tveka inte på att skapa dig ett trivsammare klimat i hemmet igenom en miljövänlig och effektiv lösning.

slang i vägg som sprutar in lösullsisolering

Isolering av vägg

03

Precis som med många andra former av isolering bidrar även väggisolering till en längre uppvärmningskostnad och ett hälsosamt klimat att bo i.  Att använda sig utav lösullsisolering när du ska bygga nytt är smidigt sätt att isolera. Det fyller alla besvärliga vinklar och skarvar och på blir på så sätt mycket effektivt.

Effektivt och miljövänligt med lösullsisolering

Idag är det populärt att använda lösull som isolering. Vi är en certifierad lösullsentreprenör vilket betyder att du kan vara säker på att du får ett så bra resultat som möjligt. Med lösullsisolering kan du göra märkbara energibesparingar samtidigt som du gör din del för miljön.

Brett klientel

Våra kunder är allt från privatpersoner som behöver isolera, till kommuner som behöver ny isolering i till exempel offentliga byggnader. När du behöver isolering till golv, väggar och vind så är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig vidare.

Lysekils Miljöisolering jobbar med både lösullsisolering och cellulosaisolering. Vi tror att våra kunder skulle beskriva oss som både kvalitets- och miljömedvetna.

lastbilen som fraktar lösullsisolering på lysekils miljöisolering

Lösullsisolering Vänersborg

Det finns flera alternativ när du ska isolera: mineralull, träfiber/cellulosafiber, cellplast och lättklinker. Bara för att nämna några exempel. Utöver dessa vanliga isoleringstyper så finns det också lösull. Lösullsisolering kan sprutas in i alla typer av ytor: allt från väggar och golv till vind och snedtak. Med lösull kommer man även åt riktigt krångliga ytor och kan tillsätta en effektiv isolering även där. Det är inte som med andra isoleringstyper där vissa områden inte blir isolerade och därav släpper in/ut värme och kyla.

Kostnadseffektivt

Att använda sig utav lösullsisolering innebär ett snabbt genomfört arbete. Det går snabbt för att det är enkelt och effektivt att spruta in lösullen. För dig som kund betyder det att du blir fakturerad för färre arbetstimmar.

Lösullsisolering är också ekonomiskt då det isolerar såpass effektivt att du med största sannolikhet kommer att sänka dina energikostnader.

Om oss

Lysekils Miljöisolering

Lysekils Miljöisolering har bedrivit verksamhet sedan det grundades år 2003. Idag ägs det och styrs av Leif Carlsson och Ronny Hasslöf som är certifierade lösulls-installatörer.

Vår målsättning

Ett utav våra viktigaste mål är att allt arbete vi utför ska vara klimatsmart och miljövänligt. Att använda sig utav cellulosaisolering sparar massor av energi och ger en stor miljövinst.

Följ oss

Glöm inte att besöka och gilla våran facebook-sida! Här kan du hitta bilder på många utav de jobb vi har utfört och lämna kommenterar eller ställa frågor.

Anlita oss för lösullsisolering i Vänersborg

När du behöver professionell lösullsisolering i Vänersborg ska du vända dig till oss. Regelbundna uppdragsområden innefattar Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan och Lysekil. Vi åker till andra orter efter överenskommelse.

Kontakt

Har du några frågor eller behöver du hjälp med lösullsisolering i Lysekil? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper dig till nästa steg.